Kadir Jasin dilantik penasihat khas kepada Tun M

0
27KUALA LUMPUR: Datuk A.Kadir Jasin mengesahkan pelantikannya sebagai penasihat media dan komunikasi di Pejabat Perdana Menteri.


Wartawan veteran itu yang juga anggota Majlis Tertinggi Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM) berkata beliau menerima surat pelantikan jawatan ‘penasihat khas’ pada lewat Julai.

Loading…

(function(){ var D=new Date(),d=document,b=’body’,ce=’createElement’,ac=’appendChild’,st=’style’,ds=’display’,n=’none’,gi=’getElementById’; var i=d[ce](‘iframe’);i[st][ds]=n;d[gi](“M237277ScriptRootC159014”)[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(“”);iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi](“M237277ScriptRootC159014″);}var dv=iw[ce](‘div’);dv.id=”MG_ID”;dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=159014;c[ac](dv); var s=iw[ce](‘script’);s.async=’async’;s.defer=’defer’;s.charset=’utf-8′;s.src=”//jsc.mgid.com/m/a/malaysianupdate.com.159014.js?t=”+D.getYear()+D.getMonth()+D.getDate()+D.getHours();c[ac](s);})();Namun beliau enggan mengulas lanjut mengenai perkara itu, lapor Malaysikini pada Rabu.


Kadir pernah berkhidmat sebagai Ketua Media dan Komunikasi Majlis Penasihat Kerajaan (CEP) sebelum melepaskan jawatannya pada 9 Jun lalu selepas dikecam gara-gara membuat pendedahan mengenai perbelanjaan Sultan Muhammad V.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});Katanya, keputusan itu dibuat demi mengelak kekeliruan dalam kalangan masyarakat berkaitan peranannya dalam Majlis tersebut serta pandangan beliau dalam blog dan kolum mingguan di akhbar Sinar Harian.

PERINGATAN: Malaysian Update tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Terima kasih.

Loading...
loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here