Jangan cakap jika tidak tahu – Tun M

0
46
Tunku Ismail Sultan Ibrahim dinasihatkan agar tidak bertitah perkara yang tidak diketahui baginda. – foto sumber internetPUTRAJAYA, 6 Mei — Tunku Mahkota Johor (TMJ) “budak kecil” dan tidak patut bercakap tentang perkara tidak diketahuinya, kata perdana menteri.

Loading…

(function(){ var D=new Date(),d=document,b=’body’,ce=’createElement’,ac=’appendChild’,st=’style’,ds=’display’,n=’none’,gi=’getElementById’; var i=d[ce](‘iframe’);i[st][ds]=n;d[gi](“M237277ScriptRootC159014”)[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(“”);iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi](“M237277ScriptRootC159014″);}var dv=iw[ce](‘div’);dv.id=”MG_ID”;dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=159014;c[ac](dv); var s=iw[ce](‘script’);s.async=’async’;s.defer=’defer’;s.charset=’utf-8′;s.src=”//jsc.mgid.com/m/a/malaysianupdate.com.159014.js?t=”+D.getYear()+D.getMonth()+D.getDate()+D.getHours();c[ac](s);})();Tun Dr Mahathir Mohamad dalam wawancara hari ini enggan mengulas hubungannya dengan institusi diraja namun berbeza dalam isu Tunku Ismail Sultan Ibrahim.


“TMJ ini budak kecil,” katanya menerusi wawancara sempena ulang tahun pertama Pakatan Harapan (PH) di pejabatnya di sini.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});“Beliau bodoh kerana tidak tahu apa yang berlaku. Jadi jangan cakap bila anda tidak tahu apa-apa,” katanya.


-memetik laporan ProjekM

PERINGATAN: Malaysian Update tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Terima kasih.

Loading...
loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here