Connect with us

Hiburan

Shahrol Shiro Dan Isteri Reda Ketentuan Ilahi, Anak Hanya Ada 1 Buah Pinggang

Published

on

Ibu ayah mana yang tidak sedih bila anak yang selama ini dibesarkan dan dididik dengan baik, tiba-tiba disahkan mempunyai masalah kesihatan pada usia masih kecil. Baru-baru ini, putera kepada seorang pelawak, Shahrol Shiro disahkan mempunyai komplikasi pada buah pinggangnya.

Sebuah ‘posting’ di akaun Instagram isteri pelawak tersebut iaitu Anna Danisha, menunjukkan perasaan dukanya mengenangkan masalah kesihatan anak ke-2 mereka, Ismail Rifqi yang baru berusia 8 bulan itu. Buah pinggang kanak-kanak itu dalam keadaan kronik apabila 1 daripada dikatakan tiada malahan sebelah lagi pula sedang membengkak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Hana (@anna_danisha)

Dia juga ada membawa anak kecil comel tersebut berjumpa dengan neneknya. Warga emas berkenaan bagaimanapun kelihatan amat sedih kerana kasihankan cucunya yang masih kecil terpaksa bertarung dengan ujian kesihatan sebegitu. Walaupun cuba kuat, Puan Anna juga sangat sayu apalagi melihat Ismail menangis.

Menerusi portal Astro Gempak, Anna sebenarnya sudah merasakan sesuatu yang tidak kena pada kesihatan anak lelaki keduanya itu. Tambah pula, Ismail dikatakan sering sekali demam sebelum ini akhirnya kedua-dua pasangan suami isteri ini mengambil keputusan untuk membawanya menerima rawatan.

Untuk Laporan Berita Terkini Secara Percuma!

Sila install aplikasi Malaysian Update.my untuk laporan berita terkini secara percuma!
Advertisement

Join our Telegram Channel

Trending