Connect with us

Hiburan

Gelagat Romantis Remy Ishak Tolong Isteri Promosi Kasut Jadi Perhatian Ramai

Published

on

Baru-baru ini gelagat seorang aktor yang menjadi pujaan hati wanita, Remy Ishak menjadi perhatian ramai apabila ia muncul di dalam IG Live isterinya untuk mempromosikan kasut jenamanya sendiri.

Namun, apa yang lebih menarik perhatian apabilaRemy turut memakai kasut yang dipromosikan itu sambil menggayakannya. Aksi Remy itu membuatkan Ezza ketawa kerana tidak menyangkakan yang suaminya sanggup memakai kasut tersebut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@ezzarl)

Ezza turut mengucapkan terima kasih kerana sudi membantunya mempromosikan kasut jenamanya.

Perkongsian video tersebut mendapat bermacam-macam reaksi daripada netizen yang memuji tutur kata Ezza yang sangat sopan dengan suaminya. Lagilah ramai peminat cemburu tengok gelagat romantis pasangan ini.

Remy selamat bernikah dengan bekas tunangnya, Ezza Yusof dengan sekali lafaz pada 21 Ogos lalu dalam satu majlis tertutup mengikut SOP ketat di Masjid Negara, Kuala Lumpur.

 

Untuk Laporan Berita Terkini Secara Percuma!

Sila install aplikasi Malaysian Update.my untuk laporan berita terkini secara percuma!
Kumpulfund - Kita Bantu Kita KumpulFund membantu anda untuk mengumpulkan dana secara telus dan mudah untuk membantu keluarga-keluarga yang memerlukan, pelajar, gelandangan, haiwan, dan sebagainya. Mulakan kempen anda sekarang! Qries
Advertisement

Join our Telegram Channel

Trending