Connect with us

Kemalangan

“Kalau Saya Bawa Tak Bawa Macam Tu” – Pemilik Lamborghini Tegas Kereta Dipandu Pekerja Bengkel

Published

on

Satu berita tentang kemalangan membabitkan sebuah Lamborghini yang pernah tular di media sosial menjadi tarikan orang ramai. Rata-rata netizen yang geram dengan sikap pemandu kenderaan tersebut

Namun hari ini, satu lagi video yang mengejutkan mengenai kenderaan tersebut telah tersebar di mana pemandu kereta tersebut menafikan bahawa itu bukan keretanya malah mengatakan dia telah menyewa kereta terbabit.

Bukan itu saja, tersebar pula satu perbualan yang dipercayai dari pemilik Lamborghini tersebut telah tersebar. Dia menyatakan bahawa keretanya dipandu oleh dua orang pekerja bengkel yang sedang melakukan pandu uji tetapi telah membawa pada kelajuan sehingga 200km/j.

Malah, mereka juga turut memberi alasan brek tidak makan sebelum merempuh kenderaan lain. Pemilik kenderaan tersebut turut menyatakan jika dia tidak membawa kereta sebegitu.

Rata-rata netizen berasa simpati atas kerugian yang dialami oleh pemilik jentera terbabit malah bukan itu saja, pemilik kenderaan tersebut juga turut meminta maaf walaupun bukan salah dia.

 

Untuk Laporan Berita Terkini Secara Percuma!

Sila install aplikasi Malaysian Update.my untuk laporan berita terkini secara percuma!
Kumpulfund - Kita Bantu Kita KumpulFund membantu anda untuk mengumpulkan dana secara telus dan mudah untuk membantu keluarga-keluarga yang memerlukan, pelajar, gelandangan, haiwan, dan sebagainya. Mulakan kempen anda sekarang! Qries
Advertisement

Join our Telegram Channel

Trending