Connect with us

Hiburan

“Tolong Tag Dia Naa. Mamu Tunggu.. Nak Makan Jemput Datang, Lauk Lebih Ni Caprice” -Sharnaaz Ahmad

Published

on

Melalui sesi IG Live malam tadi, pelakon Sharnaaz Ahmad dan Shukri Yahya telah membuatkan netizen terhibur apabila Sharnaaz dilihat mengenakan filter yang berpakaian seperti pak arab dengan berlatar belakangkan padang pasir. Dalam perbualan itu, Sharnaaz dikatakan meniru percakapan seorang penyanyi rap yang baru saja pulang dari Jordan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caprice (@capriceofficial)

Memberi respon kepada hal itu, Caprice menerusi posting terbaru berkata pelakon berkenaan hanya berani daripada jauh. Malah dia turut menggelarkan pelakon itu ‘sotong’.

Tidak hanya mendiamkan diri, Sharnaaz dipercayai telah menghubungi Caprice di Whatsapp memintanya untuk datang berjumpa di lokasi dihantar. Pelakon drama Isteri Mithali ini turut mendakwa telah disekat penyanyi rap tersebut.

Sharnaaz turut meminta pengikut memaklumkan kepada Caprice bahawa dia sedang menunggu di sebuah restoran Cili Kampung yang terletak di Hartamas.

Meninjau ke ruangan Instagram, penyanyi rap itu memberi respon balas berkata ‘Mamu’ telah membuat kesilapan besar apabila cuba mencari masalah dengannya.

Untuk Laporan Berita Terkini Secara Percuma!

Sila install aplikasi Malaysian Update.my untuk laporan berita terkini secara percuma!
Kumpulfund - Kita Bantu Kita KumpulFund membantu anda untuk mengumpulkan dana secara telus dan mudah untuk membantu keluarga-keluarga yang memerlukan, pelajar, gelandangan, haiwan, dan sebagainya. Mulakan kempen anda sekarang! Qries
Advertisement

Join our Telegram Channel

Trending