Connect with us

Global

Remaja Lelaki Usia 17 Menikahi Dua Gadis Sama Usia Dengannya Sekaligus

Published

on

Tular satu kisah dimana seorang remaja lelaki berkahwin dengan dua kekasih sebayanya selepas tular kisah yang serupa dimana seorang lelaki menikahi dua wanita sekaligus di Sumatera Selatan.

Menurut SuaraSumsel.id, seorang remaja lelaki yang berusia 17 tahun telah menikahi dua gadis seusia dengannya sekaligus dalam satu hari di Musi Rawas Utara baru-baru ini.

Kongsi Setiausaha Kampung Karang Anyar, Wildan Hakim, ketiga-tiga remaja berkenaan sememangnya mempunyai hubungan yang rapat sejak beberapa tahun lalu.

Malah, datuk kepada kedua-dua pengantin perempuan merupakan saudara antara satu sama lain, tulis portal itu.

Kata Wildan lagi, pernikahan tiga remaja tersebut telah dilaksanakan di rumah pengantin perempuan, masing-masing dengan selang masa dua jam.

“Pernikahan ini direstui oleh kedua keluarga meski ketiga-tiganya masih anak-anak dan tinggal bersama ibu bapa masing-masing,” kata Wildan.

Untuk Laporan Berita Terkini Secara Percuma!

Sila install aplikasi Malaysian Update.my untuk laporan berita terkini secara percuma!
Kumpulfund - Kita Bantu Kita KumpulFund membantu anda untuk mengumpulkan dana secara telus dan mudah untuk membantu keluarga-keluarga yang memerlukan, pelajar, gelandangan, haiwan, dan sebagainya. Mulakan kempen anda sekarang! Qries
Advertisement

Join our Telegram Channel

Trending