Connect with us
MakesScents Perfume

Global

(Video) ‘Bila Saya Tak Ada Mood, Dia Boleh Bersama Mereka’ – Influencer Dedah Kongsi Suami Dengan Ibu, Adik Kandung

Baru-baru ini viral satu kisah di media sosial mengenai pendedahan seorang wanita yang mengaku berkongsi suaminya dengan adik perempuan dan ibu kandungnya sendiri.


Memetik laporan Daily Star, kisah tersebut dikongsikan Madi Brooks dari Amerika Syarikat menerusi satu video pendek yang dimuat naik di akaun TikTok. Menurut selebriti media sosial ini, dia tidak kisah berkongsi kasih sayang  dengan ibu dan adik kandungnya sendiri malah mereka bertiga berkongsi kemesraan bersama-sama.

“Setiap kali saya tidak berminat atau tidak mempunyai mood bersama si suami, saya boleh membiarkan ibu atau adik saya memilikinya. Saya membiarkan suami memiliki mereka beberapa kali dalam seminggu.”

Difahamkan, mereka bertiga bersetuju untuk menjalinkan hubungan secara terbuka. Tidak terhenti di situ, Madi mengakui tidak kisah sekiranya ibu atau adiknya menjalinkan hubungan ‘intim’ bersama si suami kerana baginya itu adalah salah satu cara yang boleh membuatkan suaminya itu ‘gembira’.

“Korang nak tahu apa cara yang membuatkan suami saya bahagia? Saya membiarkan suami bersama/bermain dengan adik perempuan saya.”

MakesScents Perfume

Video yang dikongsikan Madi di TikTok telah mendapat hampir 8 juta tontonan dan kebanyakan daripada netizen mengakui keliru dengan kehidupan wanita ini yang sanggup berkongsi kasih sayang suaminya bersama ahli keluarga lain.

Sumber: Daily StarMadibrooks567

Dapatkan info dengan mudah & pantas! Follow Telegram MalaysianUpdate DI SINI

Continue Reading
Advertisement

Untuk Laporan Berita Terkini Secara Percuma!

Sila install aplikasi Malaysian Update.my untuk laporan berita terkini secara percuma!
Advertisement MakesScents Perfume

Join our Telegram Channel