Menteri Kereta Terbang – Elok Letak Jawatan Secara Terhormat

0
2106

Rasanya tidak ada Menteri dan Kementerian yang menimbulkan kekeliruan, hilang kepercayaan, ejekan dan momokan majoriti rakyat, selain daripada yang satu ini.


Loading…

Menteri sudah jelas menjadi liabiliti. Laporan PAC menyebut banyak kelemahan projek kereta terbang. Suntikan dana kerajaan, kegagalan merundingi kabinet dan kementerian lain antara yang disebut secara nyata.

Kementerian Pembangunan Usahawan (MED) cuba menjawab dengan mengatakan PAC terkhilaf di antara projek kereta nasional kedua (NNCP) dan kereta terbang. 14 orang Ahli Parlimen anggota PAC boleh buat kesilapan mudah itu?

Cukup-cukuplah dengan isu ini. Rakyat semakin muak dan letih. Tidak ada guna menegakkan ego peribadi. Letak jawatan, biar orang lain yang berkemampuan menerajui Kementerian penting tersebut.

Mohd Zain Hassan

PERINGATAN: Malaysian Update tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri. Terima kasih.

Loading...
loading...