Connect with us

Hiburan

Penyanyi Dangdut Terkenal Kini Berhijab, Netizen Tertanya-Tanya Apakah Mas Idayu Sudah Berhijrah?

Published

on

Penyanyi dangdut terkenal, Mas Idayu menjadi perhatian ramai atas perkongsian gambarnya yang menunjukkan dia tampil berhijab sekaligus mengundang persoalan para netizen apakah dia sudah berhijrah.

Melalui gambar yang dikongsi, penyanyi berusia 49 tahun itu dilihat tampil dengan berpakaian sopan serta berkongsikan posting memaparkan aktiviti hariannya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Masidayu Mesnun (@masidayu1001)

Salah satu gambar yang dikongsi, Mas Idayu memuat naik gambarnya yang berhijab menunjukkan aktiviti dine- in di sebuah restoran pada 1 September yang lalu.

Rata-rata netizen memuji penampilan penyanyi itu yang dilihat sangat manis serta mendoakan agar penyanyi berkenaan agar terus istiqamah untuk berhijrah.

Malahan, ada yang mengatakan bahawa Mas Idayu dilihat semakin  muda apabila berhijab dan sejuk mata melihat penampilan penyanyi tersebut.

Nampaknya semakin ramai selebriti wanita berhijrah ke arah lebih baik. Sama-sama kita doakan yang baik-baik dan semoga mereka kekal istiqamah dalam berhijab.

Untuk Laporan Berita Terkini Secara Percuma!

Sila install aplikasi Malaysian Update.my untuk laporan berita terkini secara percuma!
Kumpulfund - Kita Bantu Kita KumpulFund membantu anda untuk mengumpulkan dana secara telus dan mudah untuk membantu keluarga-keluarga yang memerlukan, pelajar, gelandangan, haiwan, dan sebagainya. Mulakan kempen anda sekarang! Qries
Advertisement

Join our Telegram Channel

Trending