Connect with us

Jenayah

Kerap Menonton Video Lucah, Bapa Ratah Dua Anak Kandung Bergilir-Gilir Sampai Hamil

Seorang Bapa kandung yang tergamak merogol dua anaknya itu hanya mampu menundukkan kepala dengan tangan bergari ketika dibawa Unit Perlindungan Wanita dan Kanak-Kanak (PPA) ke pusat tahanan Polis Sukabumi selepas dihadapkan kepada kru media.

Selama bertahun-tahun, N bergilir-gilir melakukan hubungan seks dengan dua anak perempuannya. Malah salah seorang daripada mereka hamil dan melahirkan seorang anak perempuan, anak dan cucu si pelaku. Apakah punca N tergamak untuk melakukan perbuatan keji ini?

“Alasan suspek kerana tidak lagi bernafsu kepada isteri dan sering menonton video lucah. Hal ini kemudian membuat suspek memaksa kedua mangsa dengan ugutan. Kami sedang menyita barang bukti berupa raket dan kabel besi,” kata Ketua Polis Sukabumi AKBP Maruly Pardede, pada Khamis (9/11/2023).

Secara jujur, N mengaku dia juga melakukan perbuatan terkutuk ini kepada dua anak perempuannya pada masa yang sama.

Advertisement

“Suspek memaksa kedua-dua mangsa, mengugut mereka untuk melakukan persetubuhan beberapa kali, malah melakukan persetubuhan dengan kedua-dua mangsa, pada masa yang sama dan di tempat yang sama,” sambung Maruly.

Pelaku didakwa dengan beberapa akta mengenai perlindungan kanak-kanak, berdepan hukuman lima tahun dan penjara maksimum 15 tahun.

Sementara itu, N mengesahkan kedua-dua mangsa adalah anak kandungnya sendiri. Dia melakukan ini ketika isterinya sedang tidur.

“Dia anak kandung saya sendiri, isteri saya tidak tahu saya (melakukannya) ketika isteri saya sedang tidur,” kata N.

N juga mengaku tahu anak perempuannya telah melahirkan anak dan cucunya.

Advertisement

“Ketika anak perempuan saya bekerja di Bekasi, dia bersalin. Saya tahu itu anak saya,” tambah N.

Tergamak betul si ayah berusia 49 tahun dari daerah Sukabumi ini, sampai bertahun-tahun merogol dua anak kandungnya sendiri. Malah, salah seorang mangsa mengandung dan melahirkan anak akibat perbuatan kejinya itu.

“mangsa adalah dua anak kandung, sudah beberapa kali melakukan hubungan seksual dan perbuatan cabul sejak mangsa masih di bawah umur,” kata Ketua Polis Sukabumi AKBP Maruly Pardede disamping Ketua Unit Siasatan Jenayah AKP Ali Jupri, pada Khamis (9/11/2023).

Maruly mendedahkan N melakukan perbuatan ini sejak mangsa masih di sekolah rendah. Difahamkan mangsa kini berusia 17 dan 19 tahun. Tindakan ini dilakukan selama bertahun-tahun tanpa diketahui sesiapa termasuk isteri suspek.

Sumber: BeritaTKP.com

Advertisement

Jemput subscribe Youtube rasmi Malaysian Update DI SINI

Follow Malaysian Update di Tiktok untuk lebih video DI SINI

Dapatkan berita terkini dengan mudah & pantas! Follow Telegram MalaysianUpdate DI SINI

Advertisement
Continue Reading
Advertisement

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Untuk Laporan Berita Terkini Secara Percuma!

Sila install aplikasi Malaysian Update.my untuk laporan berita terkini secara percuma!
Advertisement

Join our Telegram Channel